facebook_pixel
Första världskrigsspelet Beyond the Wire visar upp sig i gameplay-trailer

Första världskrigsspelet Beyond the Wire visar upp sig i gameplay-trailer

I våras introducerades vi för Beyond the Wire, en ny onlineskjutare baserad på första världskriget av kanadensiska Redstone Interactive och Squad-utgivarna Offworld Industries. Early access-premiären kommer inträffa via Steam nu på onsdag, den 21 oktober, och nedan ser du en ny gameplay-trailer.

Beyond the Wire beskrivs som “en förstapersonsskjutare i stor skala”, som placerar spelarna på västfronten. Uppgörelserna kommer rymma upp till 100 spelare, och kartorna kommer bjuda på både öppna områden och klaustrofobiska skyttegravar, kompletterade av tidstypiska arsenaler och ett “mer taktiskt” närstridssystem.

Den första early access-versionen av Beyond the Wire bjuder på tre fraktioner, tre kartor och flera olika spellägen, och Redstone Interactive siktar på att spelet ska bli “klart” under 2021 eller 2022. Beyond the Wire kommer säljas för 30 euro, och för tillfället har man inga planer på att höja prislappen efter early access-utträdet.

Här är den nya gameplay-trailern för Beyond the Wire.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar