facebook_pixel
Final Fantasy XIV erbjuder upp till 96 timmar gratistid för återvändande spelare

Final Fantasy XIV erbjuder upp till 96 timmar gratistid för återvändande spelare

2017 kollade vi in Noclips dokumentär om Final Fantasy XIV, Square Enix massiva onlinerollspel som ursprungligen släpptes 2010, till tonerna av sällan skådat missnöje. Men istället för att ge upp valde Square Enix att göra om spelet från grunden, vilket har gjort det till ett av genrens mest hyllade spel idag.

Om du har tagit en paus från Final Fantasy XIV den senaste tiden men är sugen på att återvända så har vi nu nåtts av väldigt fina nyheter; Square Enix har nämligen dragit igång en “gratis inloggningskampanj”, som låter återvändande spelare njuta av spelet i “upp till 96 timmar” fram till den 23 november. Varför 96 timmar? Jag har då ingen aning, men med tanke på att huvudstoryn snabbades upp i somras så lär du nog få gjort en hel del.

Här är en tweet om den nya gratiskampanjen för Final Fantasy XIV.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar