facebook_pixel
Far Cry 6 och Rainbow Six Quarantine försenas till senare under 2021

Far Cry 6 och Rainbow Six Quarantine försenas till senare under 2021

Det verkade alltid för bra för att vara sant, eller hur? Far Cry 6 presenterades så sent som i juli, tillsammans med ett spikat lanseringsdatum, den 18 februari 2021. Nu har det visat sig att dessa planer inte håller då Far Cry 6 nu har glidit vidare till nästa affärsår, i sällskap med Rainbow Six Quarantine.

Dessa uppgifter nådde oss i en ny affärsrapport, och betyder i klarspråk (via våra internationella kollegor) att Far Cry 6 och Rainbow Six Quarantine (som förvisso aldrig har fått ett spikat datum) numera kommer släppas någon gång mellan den 1 april och 30 september 2021. Förseningarna skylls på pandemin, men med tanke på att den var bortom ett faktum redan i juli så kanske man inte borde ha spikat ett Far Cry 6-datum till att börja med?

Här är Ubisofts tweet om Far Cry 6-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar