facebook_pixel
Fallout 76 är gratis att provspela fram till måndag

Fallout 76 är gratis att provspela fram till måndag

I Fallout-universumet inledde Kina en kärnvapenattack mot USA den 23 oktober 2077 , för att avsluta en tio år lång konflikt. USA bet tillbaka, med resultatet att världen lämnades i ruiner. Detta måste firas, anser Bethesda, och därför har man inlett en nästan veckolång gratisperiod för Fallout 76!

Fallout 76 är således gratis att provspela via Steam (och Bethesda-launchern) fram till inkommande måndag, den 26 oktober. Detta inkluderar tilläggen Wastelanders och Nuclear Winter, såväl som alla förändringar som implementerades med One Wasteland-uppdateringen som släpptes i september, inklusive justerade fiendenivåer.

Även tre nya in-game-event kommer äga rum under gratisperioden, och så kommer du få ett smakprov av Fallout 1st-prenumerationen (som normalt sett kostar 120 euro i året). Om du får blodad tand av den onlinebaserade upplevelsen kan du även inhandla basutgåvan av Fallout 76 för 16 euro (60 procents rea) fram till tisdag, eller varför inte Fallout 4: Game of the Year Edition för blott 18 euro (70 procents rea) fram till samma dag?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar