facebook_pixel
Europa Universalis firar 20 år, tvåan skänks bort via GOG

Europa Universalis firar 20 år, tvåan skänks bort via GOG

Det ursprungliga Europa Universalis släpptes den 20 oktober 2000 i Tyskland. För exakt tjugo år sedan, det vill säga (den svenska releasen dröjde till den 15 december samma år). Jubileet till ära skänks därför Europa Universalis 2 (som släpptes 2001) bort helt gratis via GOG fram till inkommande lördag!

Allt du behöver göra är att styra webbläsaren till GOG:s huvudsida, och klicka på Europa Univeralis 2-bannern högst upp i bild. Om du också är sugen på Paradox Interactives övriga grand strategy-titlar så kan vi tipsa om den stora Paradox-rean (som även den varar fram till lördag), som bland annat inkluderar Europa Univeralis 3 Complete, Age of Wonders: Planetfall, Battletech, Imperator: Rome och Stellaris för överkomliga summor.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar