facebook_pixel
Epics halloween-rea har inletts, två spel skänks bort

Epics halloween-rea har inletts, två spel skänks bort

Det är torsdag, men inte vilken torsdag som helst. Just denna torsdag är det nämligen inte bara två nya gratisspel som skänks bort via Epic Games Store (Layers of Fear 2 och Costume Quest 2), utan en stor halloween-rea har även dragit igång, som varar fram till den 5 november. Och det bjuds på en hel del!

Om du lade till Rocket League i ditt Epic-bibliotek när det free-to-play-släpptes i september så har du sannolikt fortfarande kvar din rabattkupong, som låter dig spara in 10 euro på spel som kostar 15 euro eller mer. Denna rabattkupong upphör gälla den 1 november, nästa veckas söndag, så det vore förmodligen klokt att använda den nu. Lämpliga kandidater inkluderar Red Dead Redemption 2 (40 euro utan rabattkupong), Mortal Shell (24 euro), Control Ultimate Edition (28 euro), Borderlands 3 (30 euro), The Outer Worlds (30 euro) och Hades (17 euro).

I vanlig ordning har nästa veckas gratisspel också avslöjats, och då bjuds det på ytterligare två halloween-doftande tungviktare i form av Blair Witch och Ghostbusters: The Video Game Remastered, som bägge två släpptes så sent som förra hösten, även om jag personligen inte var imponerad av det förstnämnda (recension).

Här är två trailrar för Layers of Fear 2 och Costume Quest 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar