facebook_pixel
EA har “inga planer” för Star Wars: Squadrons-dlc

EA har “inga planer” för Star Wars: Squadrons-dlc

Electronic Arts och Motives rymdskjutare Star Wars: Squadrons släpptes förra fredagen via Steam och Origin, till tonerna av ett “mestadels positivt” mottagande av den förstnämnda butikens kunder. Den lyckade lanseringen till trots har dock EA nu slagit fast att man “inte har några planer” för dlc.

Detta uttalande har nått oss via UploadVR, där EA säger att man denna gång försökt sig på en “gammaldags marknadsmodell”, där man säljer spelet som en fristående, fullständig produkt för 40 euro, varken mer eller mindre. “Vi planerar inte lägga till mer innehåll, detta är spelet, och vi hoppas ni förstår värdeerbjudandet”, sammanfattas situationen, även om man samtidigt inte kan låta bli att lägga till ett lurigt “men man ska aldrig säga aldrig”. Alltid bra med luddiga uttalanden utifall spelet skulle gå och råka bli en riktig, rejäl kassako!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar