facebook_pixel
Dr Disrespect har designat den nya Rogue Company-kartan

Dr Disrespect har designat den nya Rogue Company-kartan

I juni stängdes den populära spelstreamaren Dr Disrespect av från Twitch (vi vet fortfarande inte varför), varpå han gjorde comeback via Youtube i augusti. Med andra ord har han förmodligen fortfarande ett rejält hål i plånboken, som han nu försöker fylla med alternativa metoder. Som denna!

Hjälteskjutaren Rogue Company är free-to-play via Epic Games Store sedan några veckor tillbaka (då det släpptes i öppen beta). Spelet har inte gjort mycket väsen av sig hittills, men nu ämnar utvecklarna First Watch Games och utgivarna Hi-Rez Studios ändra på det då man har släppt en ny karta designad av ingen mindre än Dr Disrespect, tillsammans med ett nytt skin baserat på hans anlete. Huruvida detta verkligen räcker för att rädda Rogue Companys (förmodade) kräftgång återstår att se, men det är väl värt ett försök, åtminstone.

Här är en trailer för Dr Disrespects Rogue Company-karta.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar