facebook_pixel
Det första Doom Eternal-dlc:t är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Det första Doom Eternal-dlc:t är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

I mars släpptes Doom Eternal, den senaste delen av Id Softwares anrika fps-serie. Jocke Kilman var lyrisk och delade ut 92 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “en fantastiskt intensiv och svettig actionrökare och en alldeles utomordentlig uppföljare”. Och nu är den första dlc-expanionen här!

Doom Eternal: The Ancient Gods – Part One (som inte kräver basspelet) släpptes igår via Steam, och hittills skrivs användaromdömet till “väldigt positivt” baserat på över 400 recensioner. Jocke Kilman låter hälsa att han “bara hunnit spela lite, men härligt snusksvårt är det”, så du gör förmodligen bäst i att betrakta spelet som en rak fortsättning på originalets kampanj, sett till svårighetgrad och förväntade färdigheter av spelaren.

Här är lanseringstrailern för Doom Eternal: The Ancient Gods – Part One .

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar