facebook_pixel
Call of Dutys nya zombieläge kommer inte till pc förrän nästa höst

Call of Dutys nya zombieläge kommer inte till pc förrän nästa höst

De senaste åren känns det som att spelvärlden har blivit mer inkluderande, med tanke på det växande antalet cross-play-titlar och de allt färre konsolexklusiviteterna. Ännu har vi dock inte nått det förlovade landet, något som Activision och Sony nu har demonstrerat med all önskvärd tydlighet.

Nedan ser du nämligen en trailer för zombies onslaught, ett nytt co-op-läge för två spelare (inte att förväxla med det ordinarie zombieläget) som kommer debutera i Call of Duty Black Ops: Cold War den 13 november.

Trailerns döende sekunder levererar dock brasklappen “inte tillgängligt på andra plattformar förrän den 1 november 2021”, vilket alltså betyder att Sony återigen har öppnat plånboken för lite tidsexklusivt Call of Duty-godis. Visst, vi kommer förmodligen få spela det nästa höst, men kommer det ens kännas intressant då med tanke på att hajpen inför nästa års Call of Duty lär vara rejält påtaglig vid det laget?

Här är trailern för zombies onslaught-läget i Call of Duty Black Ops: Cold War.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar