facebook_pixel
Borderlands 3 får ett andra season pass i november

Borderlands 3 får ett andra season pass i november

Borderlands 3 släpptes i fjol, och även om Jocke Kilman inte var fullständigt övertygad (recension) så bjöd ändå Gearbox lootskjutare på en matig upplevelse, som dock kunde vara både “utmattande och underhållande”. Om du ännu inte har fått nog så väntar väldigt goda nyheter!

Gearbox har nämligen utannonserat ett andra season pass, som kommer bjuda på två nya tillägg (det första season passet hade fyra stycken). Först ut har vi Designer’s Cut (lägger till nya färdighetsträd tillsammans med det nya spelläget Arms Race) som debuterar tillsammans med det nya season passet den 10 november.

Designer’s Cut kommer presenteras via Twitch, där vi kommer bjudas på Amaras och FL4Ks nya färdighetsträd (20 oktober), Mozes och Zanes motsvarigheter (22 oktober), det nya Arms Race-läget (29 oktober) och de första spelsekvenserna från Arms Race (30 oktober). Det andra paketet, Director’s Cut, kommer avtäckas senare.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar