facebook_pixel
Blair Witch och Ghostbusters är Epic-gratis nu

Blair Witch och Ghostbusters är Epic-gratis nu

Ännu en torsdag, ännu en omgång gratisspel på Epic Games Store! Den här veckan bjuds vi på Bloober Teams inte särskilt skrämmande skräckspel Blair Witch (recension), tillsammans med Ghostbusters: The Video Game Remastered, fjolårets nyversion av Terminal Realitys actionspel från 2009.

I vanlig ordning har även nästa vecka gratisspel avslöjtats, som ersätter ovan nämnda duo kl. 17:00 nästa torsdag. Då kommer vi kunna roffa åt oss Eugen Systems rts Wargame: Red Dragon, som ursprungligen släpptes våren 2014. Vi tar också tillfället i akt att påminna att halloween-rean på Epic Games Store varar i en vecka till, fram till den 5 november. Om du fortfarande har kvar rabattkupongen som du fick när du lade till Rocket League på ditt Epic-konto så kan du fortfarande använda den fram till söndag, den 1 november.

Här är två trailrar för Blair Witch och Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar