facebook_pixel
Black Mesa har fått öppen beta för “definitiv” utgåva

Black Mesa har fått öppen beta för “definitiv” utgåva

I mars blev äntligen Half-Life-remaken Black Mesa (recension) “klar” efter en utvecklingstid på sisådär 16(!) år. Jag säger “klar” eftersom utvecklarna Crowbar Collective nu låter allmänheten smaka på Black Mesa Definitive Edtion, vars betaversion du får tillgång till med hjälp av instruktionerna som du hittar här.

Precis som titeln antyder kommer Black Mesa Definitive Edition finputsa spelet ytterligare, bland annat genom rejäla, övergripande justeringar av kapitlen Power Up (mer mysig, dynamisk belysning) och On A Rail (“raketen får nu respekten den förtjänar”), samt grafiska uppdateringar i “We’ve Got Hostiles”, On A Rail, Questionable Ethics, Surface Tension, “Forget About Freeman” och Interloper. Även workshop-stödet (Steams samlingsplats för moddar) har förbättrats, och så kan man numera spela med finska closed captions. “Perkele, Freeman!”.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar