facebook_pixel
Assassin’s Creed Valhalla utlovar två expansioner och ny Discovery Tour

Assassin’s Creed Valhalla utlovar två expansioner och ny Discovery Tour

Assassins’s Creed Valhalla släpps den 10 november (du har väl inte missat systemkraven och vårt hands-on-test?) och Ubisoft har, som vanligt, stora planer för tiden efter lanseringen. Nu har man släppt en ny trailer som detaljerar innehållet i spelets season pass, och allt annat man har på gång.

Season passet, som ingår i Gold och Ulimate Edition av spelet, bjuder på två massiva expansioner och ett bonusuppdrag. Det sistnämnda kallas för The Legend of Beowolf och är tillgängligt vid lanseringen, medan den första expansionen Wrath of the Druids (med fokus på Irland och det ockulta) släpps tidigt nästa vår, följt av den andra expansionen The Siege of Paris (erövra den franska huvudstaden från insidan) tidigt nästa sommar.

Vid sidan av season pass-innehållet väntar även säsongsbundet, gratis innehåll, inklusive en julfestival (förlåt, “yule”) mot slutet av 2020. Slutligen har Ubisoft också bekräftat att Asssassin’s Creed Valhalla kommer få dess egna Discovery Tour (interaktiv historielektion), även om man inte delar med sig av ytterligare detaljer just nu.

Här är trailern för season passet och det framtida innehållet för Assassin’s Creed Valhalla.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar