facebook_pixel
Assassins’s Creed får live-action-serie på Netflix

Assassins’s Creed får live-action-serie på Netflix

Netflix speladaptioner slår som spön i backen; i september hade den animerade Dragon’s Dogma-serien premiär, och i samma veva fick vi även reda på att en datoranimerad Resident Evil-serie är på gång. I augusti bekräftades också en Beyond Good & Film-film, och nu har ännu en Ubisoft-adaption spikats.

Denna gång handlar det om Assassin’s Creed, och via Twitter utlovas vi en live-action-serie, medan Deadline tillägger att avtalet även gäller animerade projekt. Live-action-adaptionen produceras av Jason Altman och Danielle Kreinik hos Ubisoft Film & Television, som för tillfället söker efter en showrunner. Med andra ord är projektet inte särskilt långt framskridet, så vi lär nog få vänta ett bra tag på mer handgripliga detaljer.

Här Netflix tweet om den kommande Assassin’s Creed-serien.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar