facebook_pixel
Apex Legends säsong 7 introducerar ny karta och kämpe, kolla in trailern!

Apex Legends säsong 7 introducerar ny karta och kämpe, kolla in trailern!

Sedan tidigare vet vi att Respawn Entertainments battle royale-skjutare Apex Legends kommer till Steam i och med säsong 7, som drar igång nästa veckas onsdag, den 4 november. Nu har man också släppt en ny trailer som introducerar oss för den nya kartan Olympus, en svävande stad!

Du kan läsa om säsong 7 i detalj på den officiella hemsidan, där vi även får reda på att en ny kämpe vid namn Horizon (en “briljant astrofysiker” som använder gravitationen som vapen) kommer introduceras, tillsammans med Trident, Apex Legends allra första fordon, som kan transportera dig och dina lagkamrater snabbt och enkelt. I vanlig ordning kommer också ett nytt battle pass rullas ut, som låter dig låsa upp över 100 exklusiva föremål.

Här är lanseringstrailern för Apex Legends, tillsammans med en kortfilm om Horizon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar