facebook_pixel
Äntligen! Baby Yoda kommer till Star Wars: Squadrons

Äntligen! Baby Yoda kommer till Star Wars: Squadrons

För en månad sedan släpptes Star Wars: Squadrons, en rymdflygsimulator baserat på världens mesta varumärke. Mats Nylund recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 84 procent, tillsammans med omdömet “storartade rymd-dogfighter inramade av en lite väl sparsmakad kampanj”.

Utvecklarna Motive Studios och utgivarna Electronic Arts har redan försäkrat oss om att man “inte har några planer på Star Wars: Squadrons-dlc”, men uppenbarligen sträcker sig detta uttalande inte till kosmetiska gratisföremål, som kan låsas upp med in-game-prestationer – via Steam har man nämligen berättat att Star Wars: Squadrons kommer få en ny uppdatering imorgon onsdag, den 28 oktober, inklusive en Baby Yoda-figur som du kan placera i ditt rymdskepp, premiären av den andra The Mandolarian-säsongen till ära. Gulligt värre!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar