facebook_pixel
Abzü och Rising Storm 2: Vietnam är Epic-gratis nu

Abzü och Rising Storm 2: Vietnam är Epic-gratis nu

Det är torsdag, och vi vet alla vad det innebär; veckans gratisspel har gått live på Epic Games Store, och just den här gången handlar det om Giant Squids meditativa underhavsäventyr Abzü (som varit Epic-gratis en gång tidigare), i sällskap med Anitmatter Games onlineskjutare Rising Storm 2: Vietnam.

Även nästa veckas gratisspel har presenterats – som ersätter ovan nämnda duo kommande torsdag kl. 17:00 svensk tid – och då kommer vi bjudas på The Chinese Rooms stämningsfulla förstapersonsskräckis Amnesia: A Machine for Pigs, tillsammans med Noios strategiska fantasyöverlevare Kingdom New Lands.

Här är två trailrar för Abzü och Rising Storm 2: Vietnam.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar