facebook_pixel
Zombieläget i Call of Duty: Black Ops Cold War avtäcks på onsdag

Zombieläget i Call of Duty: Black Ops Cold War avtäcks på onsdag

I augusti avtäcktes Call of Duty: Black Ops Cold War genom en första storytrailer, och därefter har vi även fått glimtar av spelets multiplayer-del och löften om betatester i oktober (för förhandsbokare den 8 oktober, öppen beta den 17 oktober). Och nu kommer den tredje delen av kakan avtäckas!

Liksom de flesta av de moderna Call of Duty-spelen kommer nämligen Call of Duty: Black Ops Cold War även få ett zombieläge, där spelare måste samarbete för att slå tillbaka de odöda horderna. Presentationen kommer äga rum imorgon onsdag, den 30 september, och du kommer kunna hänga med händelserna live via Youtube från och med kl. 19:00 svensk tid. Om tidigare zombielägen är något att gå efter kan vi sannolikt förvänta oss draghjälp av ett och annat kändisansikte, så vadslagningen om vilka det rör sig om börjar nu!

Här är Activisions tweet om avtäckningen av zombieläget i Call of Duty: Black Ops Cold War.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar