facebook_pixel
XCOM: Long War-skaparnas Terra Invicta har Kickstarter-finansierats

XCOM: Long War-skaparnas Terra Invicta har Kickstarter-finansierats

För ett år sedan introducerades vi för Terra Invicta, det nya grand strategy-spelet av teamet bakom den hyllade XCOM-modden Long War. Nu har en Kickstarter-kampanj för titeln dragit igång, och den har redan blåst förbi det blygsamma donationsmålet på 20 000 dollar, med hela 29 dagar kvar.

Terra Invicita planeras släppas i augusti nästa år via Steam, och nedan hittar du även en relativt färsk gameplay-trailer, som visar att Terra Invicta har betydligt mer gemensamt med Stellaris och dess gelikar, än med XCOM. Det utomjordiska hotet är överhängande, och spelaren måste därför ena vår planet, och utforska solsystemet för att utvinna nödvändiga resurser, bygga rymdstationer, och delta i storslagna rymdstrider mot inkräktarna.

Här är den nya gameplay-trailern för Terra Invicta.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar