facebook_pixel
Watch Dogs 2 och Football Manager är Epic-gratis nu!

Watch Dogs 2 och Football Manager är Epic-gratis nu!

Det är torsdag! Eller nej, det är det ju inte alls, men eftersom sidan du just nu surfar på är tillbaka efter ett litet serviceuppehåll (låt oss gärna veta om du har problem) är det först nu vi kan tipsa om (förra) veckans gratistrio på Epic Games Store. Och den går verkligen inte av för hackor!

Just nu och ända fram till torsdag eftermiddag, kl. 17:00 svensk tid är nämligen Sports Interactives managementspel Football Manager 2020 (recension) helt gratis att lägga till på Epic-kontot, tillsammans med Ubisofts hacker-sandlåda Watch Dogs 2 (recension) och svenska Zoinks indieäventyr Stick It To The Man. I vanlig ordning har vi också fått reda på att tivolibyggaren Rollerocaster Tycoon 3: Complete Edition (som vi skrivit om tidigare) kommer ersätta ovan nämnda trio som denna veckas gratisspel nu på torsdag.

Här är trailrar för Watch Dogs 2, Football Manager 2020 och Stick It To The Man.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar