facebook_pixel
Veckans gratisspel på Epic Games Store är Into the Breach

Veckans gratisspel på Epic Games Store är Into the Breach

Halleluja! Det är torsdag, och vi vet alla vad det innebär; veckans gratisspel på Epic Games Store har gått live, och den här gången rör det sig om Subset Games moderna klassiker Into the Breach, som Jocke Kilman beskrev som “ett fantastiskt litet strategispel” i vår recension från mars 2018.

Vi har även fått reda på vilka spel som ersätter Into the Breach på gratismenyn nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Då kommer vi bjudas på tågstrategi i form av Gaming Minds Studios Railway Empire (januari 2018) tillsammans med Dim Bulb Games berättelsedrivna äventyr Where the Water Taste Like Wine (februari 2018).

Här är den gamla lanseringstrailern för Into the Breach.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar