facebook_pixel
Ubisofts nya extremsportspel Riders Republic släpps i februari

Ubisofts nya extremsportspel Riders Republic släpps i februari

2016 släpptes Steep, ett hyggligt (recension), vintrigt extremsportspel av Ubisoft Annecy. Och nu är just Ubisoft Annecy tillbaka (med understöd av en rad andra Ubisoft-studior) med Riders Republic, ett nytt onlinefokuserat extremsportspel, som släpps redan den 25 februari via Uplay och Epic Games Store.

Liksom i Steep är utförsåkning i fokus, men den här gången kommer vi också få slänga oss ut för vansinniga branter med terrängcyklar (och vingdräkter, som även fanns i Steep) och delta i “massiva mutiplayer-aktiviteter” med upp till 50 deltagare, i både individuella och lagbaserade tävlingar. Som de två trailrarna här nedan antyder är spelarens uttryck också väldigt viktigt, så vi kan förvänta oss gott om estetiska alternativ får våra avatarer.

Här är de två första trailrarna för Riders Republic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar