facebook_pixel
Twin Mirror släpps den 1 december, kolla in nya trailern

Twin Mirror släpps den 1 december, kolla in nya trailern

2018 avtäcktes Twin Mirror, det nya berättelsedrivna äventyret av Life is Strange-studion Dontnod. I somras publicerade vi en matig på gång-artikel, och nu har spelet fått en ny trailer, som avslöjar att lanseringen kommer inträffa tisdagen den 1 december, exklusivt via Epic Games Store.

Värt att notera är att Twin Mirror endast kommer kosta 28 euro, så det är kanske säkrast att ställa förväntningar där efter, speciellt eftersom spelet inte är episodbaserat som många andra av Dontnods titlar, däribland pinfärska Tell Me Why (recension). Tematiken är dock välbekant då huvudrollen Sam Higgs tvingas “konfrontera sitt mörka förflutna”, och använda “unika intellektuella förmågor” för att uppdaga hemstadens mörka hemligheter.

Här är den nya trailern för Twin Mirror.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar