facebook_pixel
The Falconeer släpps den 10 november, kolla in nya trailern

The Falconeer släpps den 10 november, kolla in nya trailern

I fjol bekantade vi oss med The Falcooner, ett falkspel av den nederländska soloutvecklaren Tomas Sala, som kommer släppas via Steam. Och nu har vi fått ett lanseringsdatum; precis som Assassin’s Creed Valhalla kommer The Falconeer släppas sida vid sida med de nya Xbox-konsolerna den 10 november.

I The Falconeer spelar man som en “Falconeer”, en smidig flygarkrigare som är utrustad med mängder av dödliga vapen. Spelarens mål kommer bli “vad du vill”, då varje spelarupplevelse ska vara “unik”, vilket får åtminstone mig att anta att det handlar om ett öppet sandlådespel i Elite-stil, där man får sysselsätta sig med lite allt möjligt i skyarna ovanför det mystiska, undersköna men även skräckinjagande The Great Ursee.

Här är den nya trailern för The Falconeer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar