facebook_pixel
The Elder Scrolls Online kommer fortsätta “exakt som tidigare”

The Elder Scrolls Online kommer fortsätta “exakt som tidigare”

Igår nåddes vi av spelårets förmodligen allra största nyhet, då det stod klart att Zenimax Media, ägare av Bethesda, numera tillhör Microsoft. Zenimax Online Studios och The Elder Scrolls Online ingår i affären, och nu har vi fått betryggande bud om det massiva onlinerollspelets omedelbara framtid.

Via Twitter har nämligen Matt Firor, studiochef hos Zenimax Online Studios, försäkrat oss om att “Elder Scrolls Online kommer fortsätta stödas precis som tidigare”, och att man “fullt ut förväntar sig att det kommer fortsätta växa och frodas på alla plattformar som för tillfället stöds”. Matt Firor tillägger att man “är glada över nyheterna”, och ser fram fram emot hur de två företagens samarbete kommer göra Elder Scrolls Online “ännu bättre för alla”.

Här är tweeten om The Elders Scrolls Onlines fortsatta levnad.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar