facebook_pixel
The Division skänks bort gratis via Uplay

The Division skänks bort gratis via Uplay

I mars 2016 släpptes Ubisofts lootskjutare The Division, utvecklad av svenska Massive Entertainment. En uppföljare följde under 2019 (recension), men om du av någon anledning missade originalspelet så kan du nu plocka på dig helt gratis via Uplay, fram till nästa nästa veckas tisdag, den 8 september.

The Division avnjuts bäst i co-op, så se till att tipsa dina vänner också, för extra fröjdefullt skjutande i det snötäckta Manhattan. Det bör dock noteras att det “bara” är basspelet som skänks bort, men season passet (inklusive de tre expansionerna Underground, Survival och Last Stand) reas ut med massiva 67 procent just nu (6 euro och 60 cent istället för 20 euro), så plocka på dig även det om du vill få den fullständiga spelupplevelsen.

Här är den gamla lanseringstrailern för The Division från 2016.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar