facebook_pixel
The Division 2 får ytterligare en gratishelg detta veckoslut

The Division 2 får ytterligare en gratishelg detta veckoslut

I april fick Massive Entertainments lootskjutare The Division 2 (recension) en permanent, åtta timmar lång demoversion, som låter spelare levla upp till nivå 8. Trots detta har man nu annonserat att ytterligare en gratishelg väntar, som ger dig “full tillgång” till spelet mellan den 24 och den 27 september.

Mellan imorgon torsdag och inkommande söndag, med andra ord, och om du deltagit i den tidigare gratishelgen så kan du återuppta ditt spelande (så till vida du använder samma Uplay- eller Epic-konto som sist). Som brukligt är åtföljs gratishelgen också av massiva reor, den här gången upp till 85 procent. Även i det här fallet kommer du kunna fortsätta spela friktionsfritt om du skulle besluta dig för att inhandla fullversionen av The Division 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar