facebook_pixel
Steam-versionerna av Doom och Doom 2 har uppdaterats

Steam-versionerna av Doom och Doom 2 har uppdaterats

Tidigare i år (på riktigt!) släpptes det fantastiska Doom Eternal, som Jocke Kilman belönade med verkligt maffiga 92 procent i vår recension. Det fristående dlc:t The Ancient Gods, Part One kommer släppas den 20 oktober, och enligt utvecklarna Id Software kommer det bli “precis lika storslaget som huvudspelet”.

Om du känner dig Doom-sugen precis nu har vi emellertid nåtts av fina nyheter; Steam-versionerna av gamla goda Doom (nej, inte rebooten, originalet!) och Doom 2 har nämligen fått stora uppdateringar, som bland annat lägger till äkta brebildssöd (för första gången någonsin i en officiell portning), finjusteringar av dödsmatchläget, valbara hårkors, bildhastighetslås (inklusive obegränsad fps) och den nya svårighetgraden ultra-violence+, som spawnar in co-op/deathmatch-exklusiva vapen, och gör fienderna lika snabba som i nightmare-läget.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar