facebook_pixel
Slutet på en era – Farmville stängs ner den 31 december

Slutet på en era – Farmville stängs ner den 31 december

Minns du Farmville? Det fanns en tid när Zyngas ursprungliga Facebook-gigant var ett av de allra största spelen i världen, och titeln föreföll vara fullständigt ostoppbar kort efter lanseringen 2009. Allt har dock ett slut, och nu har Zynga meddelat att Farmville kommer stängas ner helt den 31 december.

Du kan läsa Zyngas FAQ-artikel om nedslängningen här, där händelseförloppet skylls på det faktum att Adobe Flash inte längre kommer stödas av webbläsare och Facebook efter årsskiftet. Farmville 2 kommer dock förbli spelbart då det bygger på nyare teknik, och Zynga påpekar också att man har Farmville 3 under utveckling.

In-game-köpen i Farmville kommer stängas av efter den 17 november, och det är lika bra att du genomför dina inköp om du fortfarande sitter på in-game-valuta, då Zynga tyvärr inte kommer kunna erbjuda några återbetalningar. Valutan i sig kan fortfarande användas ända fram till nedstängningen den 31 december.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar