facebook_pixel
Scott Pilgrim vs. The World: The Game återuppstår med ny utgåva

Scott Pilgrim vs. The World: The Game återuppstår med ny utgåva

Sommaren 2010 släppte Ubisoft det hyllade film- och serietidningsbaserade beat’em up:et Scott Pilgrim vs. The World: The Game. Drygt fyra år senare, i december 2014, togs dock spelet ner från digitala butiker, och sedan dess har det enbart funnits tillgängligt i emulerad form. Fram tills nu!

Under gårdagens Ubisoft Forward-presentation annonserade Ubisoft nämligen Scott Pilgirm vs. The World: The Game – Complete Edition, en ny utgåva som kommer släppas lagom till julhandeln via Uplay, tioårsjubileet till ära. Som namnet antyder får basspelet också sällskap av dlc-paketen Knives Chau och Wallace Wells, och spelet beskrivs även som en “remaster”, så månne det också får en och annan teknisk ansiktslyftning?

Här är annonseringstrailern för Scott Pilgirm vs. The World: The Game – Complete Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar