facebook_pixel
RTX on! Så bra kommer Cyberpunk 2077 se ut med nya Geforce-korten

RTX on! Så bra kommer Cyberpunk 2077 se ut med nya Geforce-korten

Igår kväll presenterade Nvidia grafikkortsserien Geforce RTX 30, däribland budgetalternativet RTX 3070, som överglänser nuvarande lyxkortet RTX 3080 Ti, för en bråkdel av priset. Ingen grafikkortspresentation är dock komplett utan ett gäng nya teknikfokuserade speltrailrar, så här följer en hel kavalkad!

I tur och ordning bjuds vi på Cyberpunk 2077, Minecraft, Watch Dogs: Legion, Fortnite och Call of Duty: Black Ops Cold War, samt teknikdemon Marbels at Night, som visar upp ett löjligt detaljerat pysselrum fyllt av krimskrams, vars fysiska egenskaper simuleras i realtid, med hundratals, dynamiska ray-tracing-ljus och över hundra miljoner polygoner, renderade i 1440p med hjälp av ett Geforce RTX 3090. Fotorealismen är snart här!

Här är alla tekniktrailrar som visar vad vi kan förvänta oss av Geforce RTX 30-serien.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar