facebook_pixel
Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition är Epic-gratis nu

Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition är Epic-gratis nu

Tidigare den här månaden skrev vi om att Frontiers nöjesparksbyggare Rollercoaster Tycoon 3 kommer återvända i ny, komplett utgåva, efter att ha varit frånvarande från digitala butiker sedan 2018. Inte nog med det, nu skänks dessutom spelet bort helt gratis via Epic Games Store!

I vanlig ordning har Epic Games även presenterat nästa veckas gratisspel, som ersätter Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Då kommer vi bjudas på Sectordubs och Devolver Digitals charmiga och smått skogstokiga indieäventyr Pikuniku, som ursprungligen släpptes så sent som 2019.

Här är den några veckor gamla annonseringstrailern för Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar