facebook_pixel
Rollercoaster Tycoon 3 återvänder med ny utgåva den här månaden

Rollercoaster Tycoon 3 återvänder med ny utgåva den här månaden

Frontiers nöjesparksbyggare Rollercoaster Tycoon 3 lanserades ursprungligen hösten 2006, men slutade säljas via digitala butiker under 2018, som resultat av ett royalty-bråk med utgivarna Atari. Nu återvänder dock spelet med buller och bång i form av den nya utgåvan Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition!

Den nya trailern här nedan avslöjar att Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition (inklusive expansionerna Soaked och Wild) släpps den 24 september,via både Steam och Epic Games Store. Utöver möjligheten att spela i bredskärmsupplösningar (dock inte i 4K) och “bättre stöd för modern hårdvara” har dock spelet inte uppdaterats nämnvärt, men det faktum att titeln nu kommer göras tillgänglig för en helt ny publik är fullt tillräckligt.

Här är annonseringstrailern för Rollercoaster Tycoon 3: Complete Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar