facebook_pixel
Rocket League går free-to-play nästa vecka

Rocket League går free-to-play nästa vecka

I juli avslöjade Psyonix och studions nya ägare Epic Games att bilfotbollsspelet Rocket League kommer bli free-to-play, och endast göras tillgängligt via Epic Games Store för nya spelare (redan existerande Steam-användare kommer kunna fortsätta spela som vanligt). Och nu har ett free-to-play-datum spikats!

Den nya filmiska trailern här nedan meddelar nämligen att Rocket League free-to-play-lanseras nästa veckas onsdag, den 23 september, och via den officiella hemsidan får vi också reda på att en förberedande uppdatering släpps idag. Således kommer du kunna länka samman dina Steam- och Epic Games-konton, och alla spelare som kvalar in för “legacy status” (de som spelat en onlinematch innan free-to-play-övergången) kommer få sina exklusiva föremål i och med dagens uppdatering. Andra nyheter inkluderar nya snabbchattalternativ, ny svårighetsgrad för bottar, borttaget solo standard-läge samt uppdaterade menyer och achievements,.

Om du lägger till Rocket League på ditt Epic Games-konto innan den 23 oktober kommer du också få en rabattkupong värd 10 dollar, som kan användas på spel och dlc värda 15 dollar och över.

Här är den filmiska trailern för Rocket Leagues free-to-play-lansering.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar