facebook_pixel
Remothered: Broken Porcelain släpps tidigare – för att undvika Amnesia-krock?

Remothered: Broken Porcelain släpps tidigare – för att undvika Amnesia-krock?

I juni bekantade vi oss med Remothered: Broken Porcelain, uppföljaren till Stormind Games kultklassiska skräckspel Remothered: Tormented Fathers. Vid tillfället planerades spelet släppas den 25 augusti, men i juli senarelades lanseringen till den 20 oktober. Och nu har planerna ändrats igen!

I en ny tweet meddelar nämligen Stormind Games att Remothered: Broken Porcelain numera kommer släppas den 13 oktober. Varför? Förmodligen för att svenska Frictional Games Amnesia: Rebirth alldeles nyligen spikades till den 20 oktober. Amnesia-serien har ett väldigt fint rykte bland skräckkonnässörer (de två första spelen har förresten gått open source), så en direkt duell skulle förmodligen skada Remothered-försäljningen rejält.

Här är en månadsgammal storytrailer för Remothered: Broken Porcelain.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar