facebook_pixel
Officiellt: Immortals Fenyx Rising släpps den 3 december

Officiellt: Immortals Fenyx Rising släpps den 3 december

Förra veckan läckte lanseringsdatumet för Immortals Fenyx Rising (tidigare känt som Gods & Monsters) i förtid via Microsoft Store. Och nu har det visat sig att uppgifterna stämde då actionäventyret fick en rejäl avtäckning under gårdagens Ubisoft Forward-presentation, tillsammans med datumet den 3 december.

Namnbytet till trots verkar inte spelet ha bytt riktning desto mera, då spelet redan i fjol beskrevs som ett “lättsamt” äventyr, med övertydliga drag av The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Nedan ser du två trailrar och en gameplay-demo, och speciellt den sistnämnda andas väldigt Zelda, då man kan glidflyga genom de öppna landskapen, hitta utmaningsrum vars belöningar utökar uthållighetsmätaren, och resa vart som helst i en systemdriven, öppen värld, där även fienderna kan dra nytta av miljöerna till sin fördel.

Här är två trailrar och en gameplay-demo för Immortals Fenyx Rising.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar