facebook_pixel
Nu kan du modda in Godzilla i Microsoft Flight Simulator

Nu kan du modda in Godzilla i Microsoft Flight Simulator

Den 18 augusti släpptes Microsoft Flight Simulator, och om du frågar oss (eller snarare vår recensent Mats Nylund) så levde det upp till förväntningarna med råge. Spelets användning av utomstående databaser har dock lett till en del remarkabla sevärdheter, däribland en enorm skyskrapa.

Nu har ännu en skållhet turistfälla uppenbarat sig, även om det är med flit den här gången; via Nexus Mods du nämligen ladda ner modden Godzilla for MSFS, som är ungefär exakt vad det låter som, och lägger till det japanska filmmonstret i San Francisco-bukten för allmän beskådning. Dock står Godzilla helt stilla, något jag personligen hoppas åtgärdas i framtida uppdateringar, så att han kan dyka upp på nya, oväntade platser.

Här är en video som visar Godzilla i Microsoft Flight Simulator.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar