facebook_pixel
Ninja börjar streama exklusivt via Twitch igen

Ninja börjar streama exklusivt via Twitch igen

I augusti återvände Fortnite-streamaren Ninja till Twitch, för första gången sedan han gick över till Microsofts numera nedlagda streamingkonkurrent Mixer. Och nu har han tagit till Twitter för att bekräfta att Twitch-återkomsten inte var flyktig, och att han nu återigen kommer streama exklusivt via Twitch.

I ett uttalande (via våra internationella kollegor) säger Ninja att han han “noga övervägt vilken plattform som var bäst, och Twitch har varit väldigt stödjande genom denna process, och förstående inför mina övergripande karriärsmål”. Ninja lovar också att han kommer använda sina krafter till att “lyfta upp och uppmärksamma underrepresenterade kreatörer”, även om vi ännu inte vet exakt hur detta kommer gå till.

Här är Ninjas tweet om den exklusiva Twitch-comebacken.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar