facebook_pixel
Nier Replicant släpps till pc i april, kolla in nya trailern!

Nier Replicant släpps till pc i april, kolla in nya trailern!

I mars introducerades vi för Nier Replicant, en nyversion av föregångaren till det makalösa Nier: Automata (recension), som tidigare endast släppts till Playstation 3 i Japan (den internationella konsolversionen baserades på systertiteln Nier Gestalt, och släpptes endast till Xbox 360).

Nu har Square Enix släppt en ny trailer för Nier Replicant, som dessutom bekräftar ett lanseringsdatum; spelet kommer släppas den 23 april 2021 via Steam, och prislappen väger in på hela 60 euro(!).

Vi har tidigare utlovats fullt rötskådespeleri, nyinspelad musik, en helt ny karaktär samt gästspel av Nier: Automata-huvudrollerna 2B och 9S, och så har producenten Yosuke Saito (även originalets regissör Yoko Taro ska vara rejält inblandad) lämnat dörren upp för ett helt nytt slut, som möjligtvis inkluderar ovan nämnda duo.

Här är den nya trailern för Nier Replicant.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar