facebook_pixel
Microsoft Store läcker lanseringsdatumet för Immortals Fenyx Rising i förtid

Microsoft Store läcker lanseringsdatumet för Immortals Fenyx Rising i förtid

I onsdags nåddes vi av budet att Ubisofts The Legend of Zelda: Breath of the Wild-doftande äventyr Gods & Monsters, som numera går under namnet Immortals Fenyx Rising, kommer få en “full presentation” under nästa Ubisoft Forward-presentation nästa veckas torsdag, den 10 september.

Lanseringsdatumet verkar dock ha nått oss redan nu, då den pålitliga industrimurveln Wario64 har uppmärksammat oss om att Immortals Fenyx Rising har dykt upp hos Microsoft Store (som har för vana att läcka datum till höger och vänster), tillsammans med lanseringsdatumet den 3 december.

Butikssidan åtföljs av fyra skärmdumpar (som Wario64 också har tweetat), och så får vi reda på att vi kommer få spela som Fenyx (vilken chock!), en ny, bevingad halvgud, som måste rädda de andra grekiska gudarna. Den öppna världen är uppdelad i sju unika regioner, och vi kommer få använda bland annat Akilles svärd, Daidalos vingar, “självguidade” pilar och telekinesi för att mota tillbaka mytologiska vidunder som cykloper och Medusa.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar