facebook_pixel
Metal Gear Solid och Metal Gear Solid 2 verkar vara på väg till pc

Metal Gear Solid och Metal Gear Solid 2 verkar vara på väg till pc

Det är lätt att glömma, men både Metal Gear Solid och Metal Gear Solid 2 släpptes till pc när det begav sig, om än i form av konsolportningar som var tveksamma redan för tjugo år sedan. Nu planerar dock duon storslagen comeback, då spelen har dykt upp hos den taiwanesiska spelgranskningsnämnden!

Dessa uppgifter har nått oss via Gematsu, som tillägger att också det ursprungliga Metal Gear är aktuellt, vilket sannolikt betyder att vi har ett tre spel starkt samlingspaket med Metal Gear-tema att vänta. Även en rad Contra– och Castelavania-spel listas, men de finns redan tillgängliga i vår del av världen i form av Contra: Anniverary Collection och Castlevania: Anniverary Collection, så vi kommer förmodligen inte få ännu en re-release av dem.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar