facebook_pixel
Left 4 Dead 2 har fått en ny officiell kampanj, skapad av fans

Left 4 Dead 2 har fått en ny officiell kampanj, skapad av fans

I januari fick vi vårt årliga “nej, vi jobbar inte på Left 4 Dead 3“-uttalande av Half-Life-makarna Valve. Men nu har communityt ryckt in för att rädda dagen; förra veckan fick nämligen Left 4 Dead 2 en massiv uppdatering (inklusive “över 1000 förändringar”) som lägger till en helt ny fanutvecklad kampanj.

Left 4 Dead 2: The Last Stand, som kampanjen och uppdateringen heter, bjuder bland annat på 26 nya överlevnadsbanor, fyra nya plundringsarenor, nya närstridsvapen (skyfflar och högafflar), nya animationer, officiell implementering av Counter-Strike: Source-vapen på alla servrar, förbättrat pvp-spelande, nya mutationer, förbättringar av användargränssnittet och massvis med åtgärdade buggar och säkerhetsrisker.

Left 4 Dead 2 är också gratis att spela och säljs för blott 1 euro och 63 cent (80 procents rea) i ytterligare nio timmar i skrivande stund, så passa på om du mot förmodan fortfarande inte äger det!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar