facebook_pixel
Kultklassiska Freedom Fighters har återuppstått via GOG!

Kultklassiska Freedom Fighters har återuppstått via GOG!

Sommaren 2017 blev danska Io Interactive oberoende, efter en besvärlig skilsmässa från de tidigare ägarna Square Enix. Sedan dess har man släppt Hitman 2 (recension), och Hitman 3 följer tidigt nästa år. Nu har man även blickat bakåt i katalogen, då gamla goda Freedom Fighters har återuppstått via GOG!

Freedom Fighters släpptes ursprungligen hösten 2003, några år innan bredbildsformatet blev standard, så det är uppmuntrande att flera av användarrecensionerna påpekar att spelet stöder moderna upplösningar (inklusive 4K) och i övrigt även verkar flyta fläckfritt på nutida hårdvara och Windows 10. Freedom Fighters åtföljs även av en 34-procentig rea just nu (9 euro och 89 cent istället för ordinarie 15 euro) så passa på medan den varar!

Här är det gamla goda introt till gamla goda Freedom Fighters.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar