facebook_pixel
Hexen-inspirerade Graven har presenterats, kolla in första trailern

Hexen-inspirerade Graven har presenterats, kolla in första trailern

Under helgen ägde 3D Realms onlineevent Realms Deep rum, och utöver en remaster av Rise of the Triad avslöjades även Graven, ett Hexen-inspirerat förstapersonsspel av Slipgate Ironworks, som blandar action och pussel och använder moderna utvecklingsverktyg för att presentera en äkta 90-tals-look.

Du kan läsa mer om GravenSteam och kolla in annonseringstrailern här. Karaktärsdesignern Chock Jones (Duke Nukem 3D, Half-Life) och röstskådespelaren Stephan Weyte (Blood, Fire Emblem, Dusk) förstärker 90-tals-känslan ytterligare, och liksom i Hexen kommer man kunna använda mängder av trollformler för att slåss mot över 30 distinkta fiendetyper spridda över ett flertal olika biomer, i syfte att besegra hädiska sekter.

Graven släpps någon gång under 2021.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar