facebook_pixel
Hawkeye kommer som gratis-dlc till Marvel’s Avengers – igen?

Hawkeye kommer som gratis-dlc till Marvel’s Avengers – igen?

I juli fick vi reda på att den pilbågebeväpnade hjälten Hawkeye kommer släppas som gratis dlc till Marvel’s Avengers efter lanseringen (som inträffar imorgon fredag, den 4 september via Steam). Och nu har ännu en ny, gratis dlc-hjälte presenterats, närmare bestämt Hawkeye. Vänta, va?

Det är inte lika förvirrande som det verkar då Hawkeye är en i raden av alla Marvel-hjältar som har gestalts av flera olika karaktärer. Förra gången handlade det om Clint Barton, den ursprungliga och mest välkända inkarnationen av Hakweye, och nu har vi fått en första trailer för Kate Bishop, den tredje versionen av Hawkeye.

Liksom de andra Marvel’s Avengers-hjältarna gestaltas Kate Bishop av en namnstark röstskådespelare, närmare bestämt Ashly Burch, som tidigare lånat sin stämma till Tiny Tina i Borderlands-spelen och Chloe Price i Life is Strange. Kate Bishop kommer göras tillgänglig i samband med uppdraget Taking AIM, som rullas ut i oktober.

Här är trailern för Kate Bishop, aka Hawkeye, i Marvel’s Avengers.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar