facebook_pixel
Här är det uppdaterade introt i Blade Runner: Enhanced Edition

Här är det uppdaterade introt i Blade Runner: Enhanced Edition

I mars annonserades Blade Runner: Enhanced Edition, en nyversion av Westwoods klassiska peka-och-klicka-äventyr baserat på det älskade cyberpunk-universumet. För utvecklingen står remaster-experterna hos Nightdive Studios, och nu har man visat hur spelets klastiska intro ser ut i uppdaterad form.

Det ursprungliga Blade Runner släpptes redan 1997, så introt renderades i upplösningen 640×480 pixlar, och blott 15 bilder per sekund. Introt i Blade Runner: Enhanced Edition har dock skalats upp ända till 4K och 60 bilder per sekund, en skillnad som heter duga, inte minst när videorna jämförs sida vid sida. Blade Runner: Enhanced Edition planerades ursprungligen släppas under 2020, men det verkar som att de planerna kommit av sig då spelet numera enbart beskrivs som “under utveckling”, utan något tillhörande lanseringsfönster.

Här är det uppdaterade introt till Blade Runner: Enhanced Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar