facebook_pixel
Halo 3: ODST är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Halo 3: ODST är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Förra veckan fick vi reda på att Halo 3: ODST var på väg till Halo: The Master Chief Collection. Och nu är spelet ute, och du kan kolla in lanseringstrailern här nedan, tillsammans med en timslång, arkiverad livestream, som visar upp titeln och “kommande features” för The Master Chief Collection.

Halo 3: ODST är en prequel till Halo 3 (recension), och byter Master Chiefs grandiosa perspektiv mot de något mindre spektakulära och betydligt mer jordnära Oribital Drop Shock Troopers-soldaternas (ODST) synvinklar. Berättelsen är också betydligt mindre i dess omfattning och fokuserar på intima relationer soldaterna emellan, tillsammans med nattliga exkursioner i New Mombasa till tonerna av ett noir-inspirerat soundtrack.

Här är lanserinsgstrailern för Halo 3: ODST och den arkiverade livestreamen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar