facebook_pixel
Gods & Monsters verkar ha fått ett nytt och betydligt tråkigare namn

Gods & Monsters verkar ha fått ett nytt och betydligt tråkigare namn

Under fjolårets E3-mässa premiärvisades Gods & Monsters, ett nytt och The Legend of Zelda: Breath of the Wild-inspirerat actionspel av Assassin’s Creed Odyssey-studion Ubisoft Quebec. I oktober försenades dock spelet rejält, och vi har ännu inte fått några indikationer på när det kommer släppas.

Nu har vi ändå nåtts av ny, intressant information, då den taiwanesiska spelgranskningsnämnden (via våra internationella kollegor) har listat ett spel vid namn Immortals: Fenyx Rising, som ges ut av Ubisoft till pc och konsoler. Det rör sig sannolikt om en ny titel för just Gods & Monsters, då Ubisoft själva även hänvisade till spelet som “tidigare känt som Gods & Monsters” (via Kotaku), i samband med att titeln råkade göras tillgänglig via Googles streamingtjänst Stadia tidigare i sommar (i somras?).

Nästa Ubisoft Forward-presentation kommer äga rum senare den här månaden, så vi kan sannolikt förvänta oss en återintroduktion av Gods & Monsters (Immortals: Fenyx Rising?) då.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar