facebook_pixel
Fall Guys kommer börja få slumpmässiga hinder

Fall Guys kommer börja få slumpmässiga hinder

Party royale-spelet Fall Guys är en miljonsäljande succé, som inom kort kommer få en ny säsong med medeltida tema, och ökat fokus på spelarnas förmåga att dra olika objekt. Men det är inte allt som utvecklarna hos Mediatonic har på gång just nu, och nu har vi nåtts av en potentiellt spännande nyhet.

Via Twitter har Mediatonic nämligen presenterat Big Yeetus, en enorm, snurrande hammare, som kommer “dyka upp slumpmässigt i nivåerna”. Detta torde göra underverk för variationen och förutsägbarheten, då Fall Guys i dess nuvarande form bygger på hinderbanor och grenar som alltid är likadana, vilket inte är särskilt spännande i längden. Om du vill se oss på redaktionen spela Fall Guys så hänvisar vi hit och hit för våra arkiverade livestreams, som med största säkerhet får uppföljare då den nya säsongen rullas ut i oktober. Vi ses då!

Här Mediatonics tweet om Big Yeetus i Fall Guys.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar